Clubul emotivilor anonimi

Cand esti emotiv si ti se usuca gatul cand vrei sa vorbesti si zambetul ti se schimonoseste de emotie, iar inima ti se urca in gat de fiecare data cand dai ochi cu el, nu prea ai sanse sa il cuceresti. Dar ce-ai zice daca ai afla ca si el e la fel de emotiv? Au incercat toate leacurile impotriva timiditatii si nimic nu pare sa mearga. Dragostea ii va salva de ei insisi.

Cand Angélique, o fata extrem de emotiva, complet lipsita de incredere in sine il intalneste pe Jean-René, patronul unei fabrici de ciocolata, la fel de emotiv ca ea, vietile lor se complica.

romantic

El se duce la psiholog. Ea se intalneste cu emotivii anonimi. Pasiunea lor comuna e ciocolata. Timiditatea lor bolnavicioasa face ca povestea lor sa fie diferita. Acolo unde doi oameni se plac si lucrurile ar putea fi simple, ei le complica inutil, fiind terorizati de celalalt.

Les émotifs anonymes/The romantics Anonyms e o comedie romantica sarmanta. Isabelle Carré te cucereste cu timiditatea si inocenta personajului sau, iar Benoit Poelvoorde in rolul lui Jean-René e absolut fantastic in pielea unui barbat care ascunde o timiditate coplesitoare sub o mina serioasa si rece.

Les émotifs anonymes/The romantics Anonyms e un film care te face sa zambesti.

Umorul spontan creat de crizele de timidate ale celor doi indragostiti, zambetul sarmant al Isabellei Carré, panica groaznica pe care i-o provoaca lui Jean-René orice gest simplu, soundrack-ul, fac din filmul lui Jean-Pierre Améris o comedie perfecta pentru o dupa-amiaza lenesa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s