200 Best Digital Artists Worldwide

Va intrebati ce mai e nou prin Bucuresti ? Artroc ne anunta deschiderea unei expozitii ce se anunta interesanta: Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide.

Expozitia este organizata in premiera in lume si va fi deschisa in perioada 25-29 iulie, in subsolul Palatului Stirbei, de pe Calea Victoriei 107-109. Expozitia poate fi vizitate intre 14:00 si 22:00 in cursul saptamanii si intre 18:00 si 22.00 in weekend.

Expozitia Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide  cuprinde cele mai bune lucrari in albumul 200 Best Digital Artists Worldwide, printate in format mare si o proiectie a tuturor celor peste 500 de imagini din album, semnate de artisti digitali din intreaga lume.

sursa:http://gingergroup.ro
sursa:http://gingergroup.ro

Lucrarile printate au fost selectate de Michael Weinzettl, redactor sef la Lürzer’s Archive, impreuna cu un juriu specializat, printre care si  Anne Telford, scriitor la Communication Arts sau decanul facultatii de Desing din Nuremberg. Dintre acestia, Micheal Weinzettl va fi cel care va participa la la vernisajul expozitiei de la Bucuresti.

Expoziţia Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide este al doilea proiect din seria de evenimente pregatite de  AdPrint Foundation in 2013, dupa campania Print beautifies our life. Proiectul beneficiaza si de sprijinul Grolsch, Pepsi si DDB Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s