Marea iubire a lui Sebastian

 

Spectacolul “Marea iubire a lui Sebastian” revine cu pasiune si tumult pe scena „absurda” de la Godot Cafe Teatru.marea-iubire-a-lui-sebastian-afis

Spectacolul “Marea iubire a lui Sebastian” cu actorii Rodica Mandache, Marius Manole, Ana-Ioana Macaria și István Téglás va avea loc sambata, 6 iulie, ora 19:00 la Godot Cafe Teatru, potrivit comunicatului de presa al organizatorilor.

Pretul unui bilet este de 35 ro, iar rezervarile se pot face zilnic intre 12:00 si 19:00, la numerele: 021 3161682 si 0747 414 244 .

Spectacolul „Marea iubire a lui Sebastian” a avut premiera în anul 2010 pe Terasa Motoare.

Piesa pune in scena povestea de dragostre dintre actrita Leny Caler si Mihail Sebastian. Textul piesei este constituit din fragmente din „Jurnalul” lui Mihail Sebastian, mergand pe firul corespondentei reale dintre actrita si dramaturg si culminand cu dialoguri din „Jocul de-a vacanta”.

Leni isi rememoreaza tineretea cu un aer ludic in care plutesc sarmul si cochetaria de alta data. Desi o cucereste cu scrisul sau, omul din spatele cuvintelor se dovedeste a fi un baiat timid si nu intr-atat de atragator cum si-l imaginase. Iubirea dintre cei doi este mai degraba una platonica, un joc de lumini si umbre in care fiecare ii gateste metehne celuilalt. Sebastian suspina dupa inflacarata Leny, insa in el clocoteste vesnic gelozia, transpusa in replici acide. Superficialitatea si inconstanta femeii fatale il fac pe tanarul scriitor sa se razbune prin cuvinte, in secret. Dialogul dintre indragostiti este in esenta o reunire a doua monologuri, ca intr-un puzzle ale carui piese nu se potrivesc niciodata.

Cam asta spune piesa despre sine, dar mai bine nu credeti ce va spune, veniti si vedeti cu ochii vostri, sambata la Godot Cafe!

Ne auzim dupa vizionare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s