Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India

Romanul lui Sega povesteste pe sleau experienta acestuia la Osho International Resort din Pune, India, unde autorul-narator a plecat in cautarea si descoperirea propriului sine.
Dupa ce a incercat sa gaseasca raspunsuri la calugarii ortodocsi din Grecia, Sega se aventureaza in incredibila Indie de unde ne povesteste viata sa din centrul Osho.
Daca esti curios in ceea ce priveste invataturile Osho si modul de viata propus de acesta, cartea este destul de interesanta,neomitand sa priveasca critic si sa se declare entuziast dupa ce experimenteaza tehnici si meditatii.
Astfel, din Namaste.Un roman de aventuri spirituale am descoperit meditatia dinamica,ce presupune mai exact tehnicile si meditatia kundalini si invataturile lui Osho.
In final, toata experienta sa spirituala si erotica traita la centrul Osho, nu ii aduce lui Sega nici linistea nici raspunsurile necesare, caci naratorul isi inchide romanul cu o promisiune: aceea de a ne povesti viitoarele sale aventuri din Nepal, spre care se indreapta in cautare de raspunsuri.
Daca vreti sa cititi un roman despre meditatie si transcendent Namaste, romanul aventurilor lui Sega in India nu este cartea potrivita.
Sega isi descrie sincer propriile experiente, nu propune niciun fel de concluzii, iar in ceea ce priveste meditatia, nu intra in discutii si polemici metafizice, ci explica doar cum a aplicat pe propria piele diverse invataturi si tehnici.

Romanul lui Sega a aparut la editura Humanitas si poate fi cumparat din librariile Humanits ( online, aici, sau in magazine) la pretul de 32 de lei.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s